Υλικά
1 φλ.τ νερό
1 φλ.τ ηλιέλαιο
1 κ.γ ξύδι
1/2 κ.γ μπέικιν
5 φλ.τ αλεύρι
1/2 κ.γ αλάτι
4 μεγάλα κομμάτια λιαστή ντομάτα, ψιλοκομμένη
200 γρ. τριμμένη , με το χέρι , φέτα
Εκτέλεση
Ανακατεύω σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι και το μπέικιν .
Βάζω όλα τα υγρά υλικά στο κάδο του μίξερ και ανακατεύοντας με τον γάντζο ρίχνω σιγά-σιγά το αλεύρι.
Χτυπάω αρκετή ώρα ώσπου η ζύμη να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα (προσοχή η ζύμη πρέπει να είναι μαλακιά αλλά να μην κολλάει στα χέρια )
Τέλος προσθέτω την φέτα και τη ντομάτα .
Αφήνω την ζύμη στο ψυγείο για 1/2 ώρα, μετά την ανοίγω με τον πλάστη σε αλευρωμένο πάγκο και την κόβω σε λεπτές λωρίδες τις οποίες ρολάρω ελαφρά για να στρογγυλέψουν
Απλώνω σε ταψί, στρωμένο με λαδόκολλα, και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 180°C για 15΄ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου