Σάλτσα blue cheese





Υλικά

200γρ. τυρί 
blue cheese
250γρ. κρέμα γάλακτος (λίγα λιπαρά)
100γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1κσ. βούτυρο 
1κγ. άνηθο

Εκτέλεση 


Σε κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά λιώνω το βούτυρο,τρίβω μέσα στην κατσαρόλα,με τα χέρια, και το danablu και ανακατεύω απαλά. Ρίχνω το γιαούρτι και μετά την κρέμα, ανακατεύω πάντα απαλά για να 

μείνουν ολόκληρα μερικά κομμάτια τυριού,όταν δέσει η σάλτσα προσθέτω τον άνηθο και βγάζω από την φωτιά και την κρατάω ζεστή.
Ταιριάζει με μπιφτέκια, ψητό κρέας, snitsel , δροσερές σαλάτες κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου